Bateig d’Oliveres a l’Espai Casa Majó

Avui és 19 d’abril de 2020, avui hauríem d’estar celebrant el Bateig d’Oliveres a l’Espai Casa Majó. Però per les circumstàncies globals provocades per la pandemia del COVID-19, hem posposat aquesta celebració.

Tot i això us vull fer cinc céntims de l’esdeveniment i us animo a venir quan el puguem programar definitivament.

L’Espai Casa Majó, està en un lloc privilegiat al Parc de l’Agulla, espai natural situat a les afores de Manresa. Les vistes del Llac de l’Agulla, regat per la Sèquia d’origen medieval i del Massis de Montserrat fan que la visita a l’Espai Casa Majó, valgui la pena.

Autor: J. Franganillo

La Montserrat Oliveras, propietaria de l’Espai Casa Majó, és educadora nutricional, presenta amb aquest bateig, el seu espai on poder cuinat, però també on conèixer els productes de proximitat. Molt vinculada a la casa pairal del seus avis i a la terra, vol recuperar una varietat d’olivera autóctona del Bages, la Verdal, que juntament amb la Corbella estaven quasi extingides.

Hi ha altres finques de les rodalies que tenen projectes de recuperació similars, com per exemple la companyia The Booc.

Autor: Couleur en Pixabay

La jornada d’inauguració constarà de diverses activitats, entre les que hi ha el bateig de les oliveres per part dels assistents i un tast de productes elaborats per la mateixa Montserrat. I també alguns misteris que haureu de descobrir.

El projecte de la inauguració i bateig ha estat fruit de la col·laboració de diverses persones que provenim d’ambits molts diferents, que hem combinat els nostres coneixements per poder ajudar a la Montserrat a donar visibilitat al seu Espai i al seu projecte.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s